Судовой журнал
  Клуб патріотів України!
  30го вересня усім до...

Боцманы:  Masepa

Форум клана открыт только для чтения для общественности

Страница   из 1    |  Показывать   на странице
Старые сначала  Тема: 30го вересня усім до виборів!
Masepa
Гетьман

Як усім відомо 30го вересня відбудуться позачергові вибори до верховної ради України !
Що треба зробити?

Треба як найбільш багато людей знайти щоб показати, що Україна має велику підтримку з закордону.
Так, не для усіх це зрозуміло чому треба взагалі голусувати, навіщо це мені?
Відповідаю з усію відповідальністю,
по перше в мене на України є родичи, і я нехочу щоб усякі Я приходили до влади, моя бабуся платить за 3х квартиру 235 гривинь з кожним днем ціни растуть а життя погіршується , я з свою родиною тут допомагаю як можу , але хіба цього достатньо.
Ні треба щось рішуче робити і для цього треба використовувати будь які можливості.

Хтось скаже, що України взагалі не місто у Европі , але подивиться на себе і скажіть собі що мені тут не місто і завтра я повертаюсь на батьківщину.
Тобто це вже факт , що Україна вже належить до Європи тілки за цією ознакою.

По друге, якщо і цього разу переможуть Партія Регіонів то вступу України у ЄС мало хто може дочекатися.

Де дістати достовірну інформацію про ту чи іншу політичну сілу?

http://pravda.com.ua/

http://www.radiosvoboda.org/

http://www.nso.org.ua/

http://www.byut.com.ua/ukr
----------------------
Слава героям України!
Слава Україні!
08 Августа 2007 17:50      
Masepa
Гетьман

http://5.ua/
----------------------
Слава героям України!
Слава Україні!
08 Августа 2007 17:55      
8Dima8
Бывший океанец

Masepa пишет:
Як усім відомо 30го вересня відбудуться позачергові вибори до верховної ради України !
Що треба зробити?

Треба як найбільш багато людей знайти щоб показати, що Україна має велику підтримку з закордону.
по перше в мене на України є родичи, і я нехочу щоб усякі Я приходили до влади, моя бабуся платить за 3х квартиру 235 гривинь з кожним днем ціни растуть а життя погіршується , я з с ...

булоб за кого - я може и проголусував би
08 Августа 2007 18:07      
Masepa
Гетьман

А з кого б ти хотів би.
Я спочатку був за Юлю, зараз за Луценко, він дужа розумна та моральна людина. (Компромат про його втручання у тендер по МВС , я про це вже знаю і не бачю у цьому чогось більшого)
----------------------
Слава героям України!
Слава Україні!
08 Августа 2007 18:10      
8Dima8
Бывший океанец

Masepa пишет:
А з кого б ти хотів би.
Я спочатку був за Юлю, зараз за Луценко, він дужа розумна та моральна людина. (Компромат про його втручання у тендер по МВС , я про це вже знаю і не бачю у цьому чогось більшого)

ну яж сказав - нема за кого
08 Августа 2007 21:38      
Masepa
Гетьман

Цитата:
ну яж сказав - нема за кого

В мене інша думка, є за кого , але треба усе спочатку зважити а потім голосувати.
Я спочатку голосував за СПУ, тому що бач Мороз дуже моральна людина, але насправді цу було не так.
Нова НСНУ+Народна самооборона викликає більше інтересу аніж БЮТ. Тім пакше що там є таки люді як Арєв, Яценюк.

Список кандидатів у народні депутати України від Блоку „НАША УКРАЇНА - НАРОДНА САМООБОРОНА"
1. ЛУЦЕНКО Юрій Віталійович
2. КИРИЛЕНКО В'ячеслав Анатолійович
3. ЯЦЕНЮК Арсеній Петрович
4. ГРИЦЕНКО Анатолій Степанович
5. КАТЕРИНЧУК Микола Дмитрович
6. ГЕРАСИМ'ЮК Ольга Володимирівна
7. ПАВЛЕНКО Юрій Олексійович
8. ЛЯ111НА Ксенія Михайлівна
9. КНЯЗЕВИЧ Руслан Петрович
10. АР'ЄВ Володимир Ігорович
11. ТАРАСЮК Борис Іванович
12. ГРИГОРОВИЧ Лілія Степанівна
13. ОМЕЛЬЧЕНКО Олександр Олександрович
14. ОНІЩУК Микола Васильович
15. ВАКАРЧУК Святослав Іванович
16. КОСТЕНКО Юрій Іванович
17. СПОДАРЕНКО Іван Васильович
18. ОРОБЕЦЬ Олеся Юріївна
19. ГЕРАЩЕНКО Ірина Володимирівна
20. КЛЮЧКОВСЬКИЙ Юрій Богданович
21. ЖВАНІЯ Давил Важаєвич
22. МАТВІСНКО Анатолій Сергійович
23. ПЛЮЩ Іван Степанович
24. ЄХАНУРОВ Юрій Іванович
25. СТРЕТОВИЧ Володимир Миколайович
26. КУЙБІДА Василь Степанович
27. ДЖЕМІЛЄВ Мустафа
28. СТЕЛЬМАХ Володимир Семенович
29. СТЕЦЬКІВ Тарас Степанович
30. ЗАЄЦЬ Іван Олександрович
31. КАСЬКІВ Владислав Володимирович
32. ПОЛЯЧЕНКО Володимир Аврумович
33. ШЕМЧУК Віктор Вікторович
34. ГУМЕНЮК Олег Іванович
35. ПОЛЯНЧИЧ Михайло Михайлович
36. ЗВАРИЧ Роман Михайлович
37. ДОНІЙ Олександр Сергійович
38. КОВАЛЬ Вячеслав Станіславович
39. ЮЩЕНКО Петро Андрійович
40. КРІЛЬ Ігор Іванович
41. МОСКАЛЬ Генадій Генадійович
42. СЛОБОДЯН Олександр Вячеславович
43. МОЙСИК Володимир Романович
----------------------
Слава героям України!
Слава Україні!
08 Августа 2007 23:07      
Masepa
Гетьман

Також є відео з з'їзду парті НСНУ

дивитися тут
----------------------
Слава героям України!
Слава Україні!
08 Августа 2007 23:22      
8Dima8
Бывший океанец

siegburg пишет:
кандудат пид номером 41 )) ос зе призвуше )))) повезло ёму )))

може це йoго кликуха, шоб всi боялися
12 Августа 2007 00:30      
msc83
Джура

Masepa пишет:
Що треба зробити?

по перше в мене на України є родичи, і я нехочу щоб усякі Я приходили до влади, моя бабуся платить за 3х квартиру 235 гривинь з кожним днем ціни растуть а життя погіршується , я з с ...

ПР за вступ до ЕС. Це факт. Вони проти НАТО. НАТО та ЕС - рiзн речи!

А за життя платитиме бiльше так чи iнакше, бо ми йдемо до европейських цiн! З оранжевими буде ще гiрше.
----------------------
О языковой ситуации на Украине Вы можете узнать из моей анкеты.

Не смотрите на то, что человек делает, посмотрите на то, к чему он стремится! (с)

Всякое древо познаётся по плоду своему. (с)

12 Августа 2007 22:44      
Masepa
Гетьман

Друже ми зараз з тобою живемо у натівскій країни і що ?
Ніякої війни , стабільність, розвиток.
Я особисто вважаю що коли Україна вступить у НАТО, то також відкриється швидкій вхід до Європи, чому я так кажу, тому що цим шляхом пройшло багато нащії країн сусідів: Польща, Румунія.
----------------------
Слава героям України!
Слава Україні!
13 Августа 2007 00:40      
msc83
Джура

Masepa пишет:
Друже ми зараз з тобою живемо у натівскій країни і що ?
Ніякої війни , стабільність, розвиток.
Я особисто вважаю що коли Україна вступить у НАТО, то також відкриється швидкій вхід до Європи, чому я так кажу, тому що цим шляхом пройшло багато нащії країн сусідів: Польща, Румунія.

....Турцiя... А чи вiдомо тобi, що деякi держави ЕС зовсм не належать до НАТО? ЕС бажайе вийти з НАТО, вона робить свойе нове створення, яке не залежить вiд США.

Входичи до НАТО мы робимо з себе залежне вiд США живе м´ясо проти Россiйi. Цього ти бажайешь?

Где твоя вiдповiдь до йевропейських цiн на все?
----------------------

Не смотрите на то, что человек делает, посмотрите на то, к чему он стремится! (с)

14 Августа 2007 14:31      
Masepa
Гетьман

msc83 пишет:
....Турцiя... А чи вiдомо тобi, що деякi держави ЕС зовсм не належать до НАТО? ЕС бажайе вийти з НАТО, вона робить свойе нове створення, яке не залежить вiд США.

Входичи до НАТО мы робимо з себе залежне вiд США живе м´ясо проти Россiйi. Цього ти бажайешь?

Где твоя вiдповiдь до йевропейських цiн на все?

Привіт!
Знайшов час для відповіді.

Жодна з країн НАТО не ведуть військових операцій проти Росії, та і взагалі, кожна учасниця НАТО приймає самостійне рішення що до участі у війни проте якогось зовнішнього ворога.
Але якщо хтось нападає на одну з країн НАТО, то це вже обов'язкова річ.
Сполученні Штати Америці мають чітку стратегічну лінію що до НАТО, але з моєї точкі зору там є деякі речі , котрі були розроблені не дужо поміркованими людьми.

Так склалося що Україна на протязі 16 років намагалися вести незалежну зовнішню політику що до Росії, але у дійсності це сталося після 2004 году з Ющенко.
Вступ до НАТО, не яким чином не зробить Україну ворогом Росії, зразу відповідаю на ймовірне питання: чому?
Тому що вже дуже багато російських мулті мільярдерів тримають гроші у західних банках, та взагалі намагаються співпрацювати з західними провідними компаніями у багатьох галузях (нафта,газ та інш), включно також з американськими.

Путін сам має у цьому дуже гарну частку, і тому я не бачу реальної загрози для Росії, інша річ що Росія хоче пограти м'язами перед усім світом, але це тільки гра і не більше, тобто ніякої загрози з сторони Росії у разі вступу України до НАТО я не бачу.
Врешті решт , остання рішення йде за грошами, і Росії дає Україні не дуже багато грошей, а НАТО може надати Україні дуже гарну грошову допомогу.
Будь ласка поміркуй на усім цім і потім відповідай, якщо таке бажання з'явиться.
----------------------
Слава героям України!
Слава Україні!
01 Сентября 2007 20:54      
msc83
Джура

Masepa пишет:
Привіт!
Знайшов час для відповіді.

Жодна з країн НАТО не ведуть військових операцій проти Росії, та і взагалі, кожна учасниця НАТО приймає самостійне рішення що до участі у війни проте якогось зовнішнього ворога.
Але якщо хтось нападає на одну з країн НАТО, то це вже обов'язкова річ.
Сполученні Штати Америці мають чітку стратегічну лінію що до НАТО, але з моєї точкі зору там є деякі речі , котрі були розроблені не дужо поміркованими людьми.

Так склалося що Україна на протязі 16 років намагалися вес ...

А яке вiдношеення до цього питання майе Росiя? Менi однаково, що роблиться в Росiйи, це iнша держава. Голове, чому я проти НАТО - те що це, по-перше, залежнiсть вiд США (чим краще, нiж вiд iншойи крайини?), по-другe, це крок до глобалзацiйи.

Я впевнений, що ти, та твойи друзi бажають бути у НАТО, тому що так буде дуже важко щось змiнити у конституцiйи та у мовному питаннi, або подiлитися на двi крайини. Бо ви вiдчувайете, що таке може бути, якщо не знайти компромiсс з росiйськомовним населенням. Воно гадайе на так, як ви, скорше це його думки: "Тiлки украйинська мова назавжди? - Тiлки без мене!" Ось так. Це ДУЖЕ политичне питання. Нехай усi кажуть iнакше, але правда завжди одна.
----------------------

10 Сентября 2007 00:42      
Vladimir_dndz

Відносно списку кандидатів у народні депутати України від Блоку „НАША УКРАЇНА - НАРОДНА САМООБОРОНА".
Шановні, що в цьому списку на 18 місці робить Оробець Олеся, якій 25 років, безпартійна, часний підприємець?
Я розумію, що це - донька загиблого Оробця, та чи немає в Україні людей більш достойних депутатьского мандату?
А стосовно Луценка читайте, будь ласка, -
http://tribuna-ua.narod.ru
----------------------
Vladimir
10 Сентября 2007 21:01      
zhk
Козак

Vladimir_dndz пишет:

А стосовно Луценка читайте, будь ласка, -
http://tribuna-ua.narod.ru

я не можу сказати нічого поганого чи доброго про Луценко, бо був на Україні дуже не довго під час його керівництва в МВС, але такі аргументи мене не дуже переконують
----------------------
"an eye for an eye will make us all blind"
10 Сентября 2007 21:29      
 Страница   из 1    |  Показывать   на странице
Перейти в
© Stanislav Neuberger 2001-∞ · Служба поддержки