Тема: Зауваження особисто для msc83 |
Masepa
Гетьман
|
|
Masepa
Гетьман
|
|
Masepa
Гетьман
|
|
msc83
Джура
|
Masepa пишет: msc83
Ми ж ніби домовилися на якій мові тут розмовляємо, відповідаю на твої питання:
1. Я особисто за те щоб українська та російка мова мали однаковий рівень використання в Україні, але нажаль це не так , у східний Україні переважає російска мова, як кажуть на своє грошей не має а на чужий шматок сала завжди щось знайдеться.
2. Оскільки я керманич цього клану, то взагалі бути проти мене дуже погана річ і вона ні в якому разі не може мене змінити стосовно твого прохання до доступу у клан.
3. Хто почав ро ...
Ех, що з тобою розмовляти, колы вiдсутнiсть обйективизму змушуйе тебе iгноруваты елементарнi речи?
|
---------------------- |
О языковой ситуации на Украине Вы можете узнать из моей анкеты.
Не смотрите на то, что человек делает, посмотрите на то, к чему он стремится! (с)
Всякое древо познаётся по плоду своему. (с)
|
|
|
12 Августа 2007 21:54 |
|
|
Masepa
Гетьман
|
|
msc83
Джура
|
Masepa пишет: Вот коли в тебе буде якась обгрунтована думка, вот тоді і будемо розмовляти.
Обгрунтована думка вже була i не одна. Ти йiх стер.
Але я може ще додати багато. Спочатку напишу одну, щоб побачиты, як ты йiйi не сотреш.
Ось ти говориш, що бажаеш рiвного застосування мов. Добре, але тодi треба почати з розвитку россiйскойi мови на заходi, де бiльшiсть розмовляе укр.мовой. Та обов´язково дати рiвноправний статус обом мовам. На сходi розвивати украйiнську.
Хтож буде проти цього, якщо на рiвних правах?
|
---------------------- |
Не смотрите на то, что человек делает, посмотрите на то, к чему он стремится! (с)
|
|
|
12 Августа 2007 22:35 |
|
|
Masepa
Гетьман
|
|
Aglaja
Бывший океанец
|
msc83 пишет: Обгрунтована думка вже була и не одна. Ти йих стер.
Але я може ще додати багато. Спочатку напишу одну, щоб побачиты, як ты йийи не сотреш.
Ось ти говориш, що бажаеш ривного застосування мов. Добре, але тоди треба почати з розвитку российскойи мови на заходи, де бильшисть розмовляе укр.мовой. Та обов´язково дати ривноправний статус обом мовам. На сходи розвивати украйинську.
Хтож буде проти цього, якщо на ривних правах?
Тiльки на рiвних правах!!!
И казки на обох мовах , будь ласка!!!!!
з яскравими картинками.
В краiнi сонячних зайчикiв, така гарна казка!
моя улюблена
|
|
|
13 Августа 2007 02:54 |
|
|
Masepa
Гетьман
|
|
msc83
Джура
|
Masepa пишет: msc83переведено у ранг Джура, тобто він тільки може читати цій форум і він не має доступу для створення нових повідомлень
Чому Джура? Краще буду вже Слобожанин або Малорос, а якщо бажайешь, нехай вже Москалику, але тодi нехай усi iншi Хохлами звуться. Як тобi такий коленкор?
А можно i так: усi зi заходу нехай звуться гуциликами, а зi сходу - шахтерами.
А чому мойи предки були казаками, а я не козак? Це не по правилам! Не козаками можуть бути гуцулики, а Харкiв був створений саме козаками!
|
---------------------- |
|
|
|
10 Сентября 2007 01:01 |
|
|
msc83
Джура
|
|
siegburg
|
|
msc83
Джура
|
siegburg пишет: я в шози ты говоруш укр мовою ?!!!! шо зе в лиси здохло а ? зе касаетза мсц83 сорры за транслит
Не очикував? Я ж говорив, що усi мешканцi Укр. можуть розмовляти на укр.мов, тому що вчили. Але з принципу я роблю це тiлки в цьому кланi, бо правила тут такi. А от тобi не дано розмовляти на рос.мовi, бо ти - село. Шутка. Доречи, вчи "язык", тiлки тодi ми будемо поважати мову та жити без "хохлов" та "москалей", як йедина держава i народ.
|
---------------------- |
|
|
|
12 Сентября 2007 18:30 |
|
|