Судовой журнал
  Клуб патріотів України!
  Труси для патріотів,...

Боцманы:  Masepa

Форум клана открыт только для чтения для общественности

Страница   из 1    |  Показывать   на странице
Старые сначала  Тема: Труси для патріотів, це не РЕКЛАМА!!! А цікава подія!!!
Masepa
Гетьман

Оскільки в мене є постійний зв'язок з Україною тобто в мене є друзі котрі, багато відвідають Укрїну і останнього разу вони мене дуже здивували цим подарунком!

Але будь ласко уважно подивитися друге фото, тобто цю продукцію виробляють у Кітаї і нам українцям це продають!
Тому якщо, хочете підтримати українську продукцію завжди перевіряйте наклейку
----------------------
Слава героям України!
Слава Україні!
17 Августа 2007 01:20      
msc83
Джура

Труси, як труси... Дякую, що i мене сюди притулив. Але сподiватися, що я НЕ пiдтримую росiйську мову на одному рiвнi з укр. не треба.

Це сокральна рiч!
----------------------
О языковой ситуации на Украине Вы можете узнать из моей анкеты.

Не смотрите на то, что человек делает, посмотрите на то, к чему он стремится! (с)

Всякое древо познаётся по плоду своему. (с)

17 Августа 2007 03:44      
Aglaja
Бывший океанец

Masepa пишет:
Оскільки в мене є постійний звьязок з Україною тобто в мене є друзі котрі, багато відвідають Укрїну і останнього разу вони мене дуже здивували цим подарунком!

Але будь ласко уважно подивитися друге фото, тобто цю продукцію виробляють у Кітаї і нам українцям це продають!

О це так так!
А для жiнок теж e патрiотична белизна?
17 Августа 2007 23:29      
BubbleGum
Бывший океанец

Masepa пишет:
Оскільки в мене є постійний зв'язок з Україною тобто в мене є друзі котрі, багато відвідають Укрїну і останнього разу вони мене дуже здивували цим подарунком!

Будь патріотом України, підтримуй китайського виробника
16 Сентября 2007 16:28      
msc83
Джура

Masepa пишет:

Що вiдрзняйе високодуховного слов`янина вiд американця? А те що стяг чи образ свойейi держави вiн не здатен застосовувати як свойi труси! Ганьба!
Це деградацiя!
----------------------
О языковой ситуации на Украине Вы можете узнать из моей анкеты.

Не смотрите на то, что человек делает, посмотрите на то, к чему он стремится! (с)

Всякое древо познаётся по плоду своему. (с)

21 Января 2008 00:22      
 Страница   из 1    |  Показывать   на странице
Перейти в
© Stanislav Neuberger 2001-∞ · Служба поддержки